Канапе «Лазурний берег»

Veröffentlicht von

Чи траплялося у Вас так, що гості за мить будуть вдома, а частунку для них немає? Пропонуємо рецепт чудової закуски. Канапе «Лазурний берег» сповнений всього, що потрібно, аби підкріпити сили за душевною розмовою. До того ж ця страва має мінімум калорій. Кожен шматочок – це досконале поєднання смаку та користі. А чудова подача зробить обід незабутнім.

Для приготування канапе «Лазурний берег» Вам знадобиться:

  • помідори чері – 3 шт.;
  • хліб для тостів – 3 шматки;
  • сир – будь-який на Ваш смак;
  • горіхи – арахіс, або волоський – жменьку;
  • олія – одна столова ложка;
  • рукола – пучок.

Час приготування – 30 хвилин.

Кількість порцій – 1.

Додати порцію енергій та поживності до Вашого раціону пропонуємо, взявши три стиглих помідори чері. Такий сорт містить жири та білки. Разом з тим вони не дуже калорійні. Смакуватимуть як дітям, так і дорослих. Аби барви томата заграли якомога ефектніше на нашій закусці, потрібно взяти гострий ніж та порізати помідор на дві частини.

Хрусткий та соковитий хліб для тостів – надзвичайне вишукане поєднання для канапе. Ось ця суха скоринка – це щось неймовірне, нагадує смак дитинства. Що ж, підсмажте шматочки та додайте кілька крапель олії за потреби.

Запустити роботу мозку допоможуть горішки. Вони насичені поживними амінокислотами. Всі відтінки смаку відкриються після прожарювання горішків на пательні. Для цього варто обрати арахіс і потримати його на сковорідці до появи золотистого кольору. Втім, будьте обережними, аби не перетримати горішки.

А от у виборі силу – елемента наших чудових канапе, ми вас стримувати не будемо. Тут обирайте продукт саме собі до смаку. Вибір величезний – французькі сири з кіркою, тверді голландські, а чи навіть домашні. Будь-який із цих продуктів варто порізати на плоскі шматочки.

Для завершального етапу поріжте хліб на рівні трикутники. Викладіть сир, помідор та посипте все арахісом. Далі додайте спецій та солі за бажанням. Прикрасить це неперевершене кулінарне диво дрібка руколи. Покладіть канапе на плоску тарілку. У нас вийшло три шматочки соковитих канапе. За необхідності їх можна нагріти у мікрохвильовій печі. Смачного!

Інші цікаві рецепти:

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert