Десерт „Шоколадна мрія“

Veröffentlicht von

Хто не любить шоколад? Таких людей, мабуть, майже не існує. Та і здивувати справжніх шокоголіків не так просто – вони вже перепробували усі види шоколаду, навіть найабсурдніші поєднання. Проте завжди на допомогу приходять домашні десерти – тут можна фантазувати день і ніч, пробувати все нові і нові рецепти, але неодмінно залишиться щось, що Ви не куштували. Десертів з шоколадом насправді є дуже багато і вибір, що приготувати на солоденьке у Вас величезний. Це і торти, і брауні, і панакота… Проте більшість із цих рецептів часто займають багато часу на приготування. А ми ділимося з Вами рецептом шоколадного мусу – неймовірно смачний і ніжний десерт, який просто тане в роті. Таке просте і вишукане шоколадне чудо приємно здивує близьких і рідних, а також чудово доповнить будь-який святковий стіл. Крім цього, мус максимально швидко готується і для його приготування Вам необхідна просто мізерна кількість інгредієнтів. Давайте швидше приступимо до роботи!

десерт рецепт

Інгредієнти :

– чорний шоколад (50 гр.)
– какао-порошок
– вода
– цукор

десерт інгредієнти

Час приготування : 5-10 хвилин
Кількість порцій : 1

Приготування

Крок 1.

Підготуйте какао-порошок і склянку теплої води. Змішайте какао з водою і ретельно перемішайте.

десерт оригінальний

Крок 2.

До маси, що утворилася, додайте цукор.

десерт смачний

Крок 3.

Перейдемо до шоколаду. Радимо Вам обрати чорний шоколад – усім давно відомо, що він набагато корисніший за молочний. Вченими доведено, що чорний шоколад попереджує і уповільнює фізіологічний процес старіння клітин головного мозку і саме завдяки цьому він є корисним для людей будь-якого віку. А все тому, що в какао-бобах є унікальні антиоксиданти, які дозволяють клітинам мозку не лише повільно старіти, а й набагато довше зберігати активними такі свої функції як пам’ять і увага. Цей смаколик також позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи, запобігає утворенню тромбів, покращує кровообіг і стабілізує рівень артеріального тиску. Чорний шоколад також впливає на когнітивну функцію мозку (здатність сприймати і аналізувати інформацію) і являється одним із найкращих природних антидепресантів, адже при його споживанні виробляються ендорфіни – гормони радості.

апетитний десерт

Крок 4.

За допомогою терки дрібно „стругаємо“ чорний шоколад.

десерт цікавий

Крок 5.

Тепер залишилося лише вилити шоколадну масу в посудину, яку Ви обрали для подачі десерту, посипати стружкою чорного шоколаду і наш ніжний, солодкий десерт готовий. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert