Десерт „Гуляючи осіннім лісом“

Veröffentlicht von

Якщо вам здається, що осінні похмурі будні повністю поринають вас та затягують у депресію, тоді потрібно негайно діяти! Чудовим методом буде перегляд хорошого фільму, прослуховування улюбленої музики або поїдання чогось смачненького. Ми зупинимось саме на останньому варіанті! Вашим рятівником в таких ситуаціях буде дуже апетитний та яскравий десерт під назвою „Аромат осені“. Він розкриває осінні будні зовсім по-іншому, адже його насичені помаранчеві кольори не можуть не підняти настрій! Складається цей десерт з ніжного гарбуза, мигдальних пластівців та ароматних паличок кориці. Декілька інгредієнтів, а скільки насолоди!

десерт приготування

Для приготування 2 порцій вам знадобляться такі інгредієнти:

– гарбуз середнього розміру половинка ( приблизно 500 грамів)
– мигдальні пластівці або ж просто мигдаль ( 50 грамів)
– палички кориці ( 5-6 штук)
– кориця мелена ( близько 2 столових ложок) 
– цукор ( приблизно 1 столова ложка)

десерт приготування

Детальний рецепт та рекомендації.

Крок 1. 
Розпочнемо приготування нашого ваудесерту саме з підготовки гарбуза. Його потрібно сполоснути, потім очистити від твердої шкірки та порізати на невеликі шматки. Далі покладіть їх на розігріту сковороду без олії та злегка протушіть під накритою кришкою. Це займе у вас близько 10-ти хвилин. Перевірити готовність можна гострим кінчиком ножа або ж виделкою: якщо шматок м‘який та легко проходить – гарбуз готовий! 

апетитний десерт

Крок 2. 
Тепер приступаємо до мигдалевих пластівців. Потрібну їхню кількість відсипте у окрему посудину. Якщо ж ви не знайшли пластівців, то можете купити цілий мигдаль та зробити пластівці самостійно.  Для цього попередньо замочіть мигдаль у воді, потім очистіть його від тонкого лушпиння. Так як мигдаль буде вимочений у воді, то порізати його буде не проблема. Поріжте горішки на пластівці та помістіть їх у духовку на 20 хвилин, при температурі 200 градусів. Витягніть з духовки та залиште охолоджуватись.

яскравий десерт

Крок 3.
Наступним кроком буде утворення цікавої маси. Мова йде про корицю та цукор. Помістіть 2 столових ложки у невеличку каструлю, яка стоїть на маленькому вогні.  Ретельно помішуйте цукор, щоб він рівномірно розтанув та не пригорів. Потім вимкніть вогонь та добавте до розтопленого цукру меленої кориці. Добре перемішайте все до однорідної консистенції.  Готово!

оригінальний десерт

Крок 4. 
Ми практично на фініші, залишилось тільки взяти красиву десертну посудину, потім помістити туди шматочки тушеного гарбуза, полити зверху карамелізованою корицею та посипати мигдальними пластівцями.  Також, для більш ефектного вигляду поставте збоку декілька паличок кориці.  Цей ніжний та оригінальний мегадесерт готовий вражати! Смачного !!

десерт рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert