Десерт „Веселкові мрії“

Veröffentlicht von

Чи бувало у Вас таке, що Ви повністю відмовлялися від десерту, помилково вважаючи, що він нашкодить Вашому здоров’ю і фігурі? Ми маємо хороші новини – помірне споживання десертів, як і правильний підхід до цього процесу (грамотний вибір інгредієнтів, до прикладу) може дозволити Вам насолоджуватися будь-яким смаколиком без зайвих думок і почуття провини! Було проведено дуже багато досліджень, які доказали, що десерт – це не завжди зло. Основна проблема ж, насправді, не в самому десерті, а в переїданні. Навчіться контролювати це бажання – покладіть коробку з тортиком чи печивом назад у комору або морозильну камеру після того, як Ви вийняли вибрану порцію, щоб Ви були не в змозі дотягнутися за добавкою. Ви також можете обмежити споживання цукру та жиру, готуючи ласощі вдома – замініть масло й олію іншими інгредієнтами, зменште кількість доданого цукру і навіть додайте корисні добавки, як-от горіхи. Домашні десерти можуть задовольнити вашу тягу до чогось солоденького більш здоровими способами. Десерт також надихне Вас бути активними – оскільки Ви знаєте, що їсте, коли ласуєте, Ви також можете прийняти свідоме рішення відпрацювати це потім. Якщо Ви не можете жити без десерту, один із способів збалансувати споживання цукру — залишатися активним протягом дня та дотримуватися дієти з низьким вмістом інших доданих цукрів. Прогулянка під час обіду або відвідування тренажерного залу після роботи також може привести до цілого ряду інших переваг для здоров’я. Якщо Ви готові приготувати щось смачненьке, користайтеся нашим рецептом десерту „Веселковий“ – смачно, швидко і просто!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Веселковий“ :

– солодкий сирок (150 гр.)
– сметана (20-30 гр.)
– зефір (100 гр.)
– желейки (100 гр.)

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : десять хвилин

Приготування

Крок 1.

Як показує досвід, найкращою і найсмачнішою основою для десерту залишається солодкий сирок. Причиною цього є те, що сиркова маса має ті ж самі корисні властивості, що й зернистий сир. Сир є цілком здоровою їжею і має ряд потенційних переваг для здоров’я, тому його варто включити у свій раціон. Перш за все, бін багатий на вражаючу кількість поживних речовин. У сирі також багато вітамінів групи В. Вітаміни групи В необхідні організму для перетворення їжі в енергію та підтримки здоров’я шкіри та клітин мозку. Насправді, одне дослідження показало, що діти, які споживають молочні продукти, як-от сир, мають більше енергії. Це означає, що вершкова їжа може бути одним із способів допомогти боротися з цим післяобіднім спадом енергії. Хоча ідея сиру як «їжі для схуднення» може бути застарілою, згідно з кількома дослідженнями, він може допомогти у здоровому контролі ваги. Сир не слід позиціонувати як інструмент для схуднення; натомість його слід вважати поживним і ситним варіантом для тих, хто його любить. А оскільки це їжа з високим вмістом білка і низькою калорійністю, вона може допомогти вам довше відчувати ситість. На додаток до загального здоров’я кишківника, пробіотики допомагають підтримувати Ваше серце здоровим і навіть можуть допомогти зміцнити імунну систему.

десерт смачний

Крок 2.

Сметану ми акуратно збиваємо блендером, щоб утворилися вершки. Широкий спектр досліджень демонструє, що ферментовані молочні продукти, такі як сир, йогурт і сметана, можуть мати унікальні переваги. Однією з причин цього, мабуть, є велика кількість видів бактерій, які містяться в ферментованих молочних продуктах. Сметана сприятливо впливає на здоров’я шлунково-кишкового тракту. Сметана особливо багата вітаміном А в найбільш біодоступній формі (ретинол), рибофлавіном (вітамін В2), кальцієм і фосфором. Після кальцію, фосфор є найпоширенішим мінералом в організмі, і приблизно 85% зберігається в кістках. Він відіграє важливу роль у зміцненні наших кісток і підтримці здоров’я зубів. Вітамін А необхідний для нашого зору, імунної системи та оптимального росту кісток.

десерт поживний

Крок 3.

Візьміть 100 гр. зефіру.

десерт легкий

Крок 4.

Желейних цукерок нам знадобиться така ж кількість.

десерт швидкий

Крок 5.

Викладіть зефір на дно десертної чаші. 

десерт корисний

Крок 6.

Додайте збиту сметану і сиркову масу. Прикрашаємо десерт зефіром і желейками. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert