Десерт „Ідеальне побачення“

Veröffentlicht von

День закоханих – чудове свято, щоб проявити своє кохання та показати людині, на скільки вона дорога тобі. Проявляти любов можна по-різному: хтось робить компліменти своїй половинці, хтось висвітлює свою любов певними вчинками, дехто радо задаровує своє кохання подарунками, а інші – кажуть слова підтримки які так важливі саме в той момент. Кохання, воно в кожного різне, проте щире та особливе. Не дарма кажуть, що є декілька мов любові і кожен показує її по-своєму, як вміє. Колись Купідон вирішив зробити сюрприз для одних закоханих та подарував їм смачнючий і дуже ніжний десерт, який зробив їхні почуття ще міцнішими. Тому, якщо Ви бажаєте вразити свою половинку чимось оригінальним та розкрити всі свої почуття, ми з радістю. поділимось таким секретним рецептом та допоможемо Вам висвітлити всі  Ваші почуття! Легкий та апетитний десерт „Ідеальне побачення“ – це справжній витвір кулінарного мистецтва, адже його вигляд дуже притягуючий, а смак запам’ятається ще надовго! Ви тільки погляньте на цей склад, тут поєднані  шматочки гарбуза, оригінальні за смаком в’ялені вишні, поживне малинове варення та пухка сметана. Це точно ідеальний варіант для того, щоб провести день чуттєво, незабутньо, а головне – смачно!

десерт рецепт

Для приготування цього  яскравого та оригінального десерту Вам потрібно:

– гарбуз  приблизно 250 грамів)

– малинове варення (2 столові ложки)

– в’ялені вишні ( приблизно 100 грамів) 

– сметана  ( 3 столові ложки)

– цукор

десерт інгредієнти
  • Час приготування – 20 хвилин
  • Кількість порцій -1 

Детальний рецепт 

 1.

Першим ділом потрібно взятись за гарбуз. Очистьте його від твердої шкірки та сполосніть під водою. Далі наріжте його на шматки середнього розміру ( приблизно 250 грамів). Закип’ятіть воду у каструлі та занурте туди шматочки гарбуза. Варіть його на маленькому вогні приблизно 15 хвилин. Після цього, помістіть шматочки гарбуза у блендер та збийте його до стану пюре. А визнали, щр гарбуз вважається  найбільшою ягодою? Оскільки гарбуз дуже добре засвоюється нашим організмом, його вживання сприяє покращенню обміну речовин.

смачний десерт

Завдяки цьому плоду з організму виводяться шлаки та токсини.. Ми можемо з впевненістю сказати, що в гарбузі міститься, без перебільшення, справжній колодязь різних вітамінів, які впливають на наш організм якнайкращим чином. Серед них можна зустріти вітаміни групи В, С, РР, а також рідкісні К та Т. Окрім цього, у складі гарбуза багато мікроелементів (цинк, фосфор, магній, залізо, мідь), білків, каротину, пектинів та клітковини. Ці корисні речовини та антиоксиданти зміцнюють імунну систему нашого організму.

апетитний десерт

2.

Поки вариться гарбуз, можна приступити до в’ялених вишень. Обережно відкрийте банку та дістаньте звідти потрібну кількість вишень. Більше жодних маніпуляцій з ними робити не потрібно, адже ними ми прикрашатимемо десерт на завершальному етапі. Сушена вишня – це не просто лакомство, а ще й, як і інші сухофрукти – джерело значної кількості антиоксидантів, у тому числі антоціаніну. Вишня має велику кількість вітамінів групи В, С, РР, а також фолієвої, лимонної, яблучної, саліцилової кислот. 

яскравий десерт

 3.

Далі перейдіть до підготовки малинового варення. Звісно ж, найкращим варіантом буде саме варення домашнього приготування, адже тоді Ви впевнені у свіжості та його користі. Малинове варення є не лише хорошим десертом, а й має лікувальні властивості. У складі варення містяться вітаміни А, В2, С, Е, РР та саліцилова кислота. Його широко використовують як жарознижувальний, противірусний засіб,  а також для зміцнення імунітету. Тому, куштуючи варення, Ви можете не тільки смакувати, а ще й водночас зміцнювати свій імунітет!

смачний десерт

 4.

Далі візьміться за сметану. Відділіть потрібну кількість у окрему посудину. Сметана зробить десерт ще ніжнішим, тому він буде відчуватись наче невагомим під час куштування!

ніжний десерт

 5.

Не забудьте підготувати цукор.

оригінальний десерт

 6.

Переходимо до завершального етапу! Для цього візьміть спеціальний десертний посуд у вигляді видовженої склянки. Наповніть дно шаром із малинового варення, а потім додайте тонкий шар сметани. Після цього, акуратно викладіть пюре із гарбуза, а за ним знову шар із сметани. За ним буде тонкий шар із варення і знову шар із невагомої сметанки. В кінці додйте зовсім тонкий шар із пюре гарбуза і прикрасьте все в’яленими вишнями, після цього подавайте до столу!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert