Десерт „Ягода-малина“

Veröffentlicht von

На жаль, сезон традиційних літніх ягід триває не дуже довго, тому господині прагнуть якнайшвидше перепробувати різноманітні десерти з їх додаванням. Сьогодні ми пропонуємо Вам чудовий рецепт ніжного десерту з малиною, солодким сиром і батончиком „Снікерс“ (ну куди ж без крапельки шоколаду?). Цей десерт настільки простий, що навіть важко говорити слово „приготування“ – 5 хвилин і готово! Проте саме це ягідне чудо, настільки просте і легке у приготуванні, завоювало серця мільйонів кулінарів. А як інакше? Свіжі, соковиті ягоди малини у поєднанні з кисломолочним солодким сиром… Десерт просто тане у роті, і всі так і просять добавки! Така смакота знайде своє місце як на сніданку у колі родини, так і на святковому столі, слугуючи дуже апетитним і вишуканим десертом до кави. Поїхали!

десерт рецепт

Інгредієнти :

– солодкий сир з ароматизатором „ваніль“ (250 гр.)
– свіжа малина (100 гр.)
– шоколадний батончик „Снікерс“

десерт інгредієнти

Час приготування : 5-10 хвилин
Кількість порцій : 2

Приготування

Крок 1.

Підготуйте солодкий сир. Ви можете використати як універсальний, ванільний сир, так і з абсолютно іншим смаком чи навіть з додаванням кураги чи родзинок. Обирайте солодкий сир згідно Ваших смакових вподобань.

десерт апетитний

Крок 2.

На окрему тарілку відкладіть свіжу, соковиту малинку. Акуратно сполосніть її в теплій воді. Половину ягід легенько потовчіть і відкладіть їх в окрему мисочку, а половину залиште цілою.

десерт смачний

Крок 3.

Відкрийте шоколадний батончик і поріжте його на шматочки.

десерт простий

Крок 4.

Займемося формуванням нашого красивого малинового десерту. Для подачі оберіть прозорий посуд, щоб видно було усі шари десерту. На дно викладіть потовчену малину, перемішану з солодким сиром і накрийте шматочками „Снікерсу“. Після цього викладіть один шар сиру, зверху шар потовченої малини і наверх додаємо цілу малинку. Завершаємо усе рештою шоколадного батончика і перед подачею відправляємо на годину в холодильник.десерт приготування

Надзвичайно простий і смачний десерт славиться і тим, що є досить корисним. Малина, наприклад, багата великою кількістю корисних вітамінів і мікроелементів. В ній знаходиться ціла купа вітаміну С, а також вітаміни А, B, D, E. Уся ця група вітамінів дозволяє укріпити імунітет і загальний стан організму, а найголовнішим є те, що ці вітаміни зберігаються в малині у будь-якому стані – як свіжому, так і консервованому. Крім того, малина містить такі корисні речовини як фосфор, кальцій, магній і хлор, а також натуральні кислоти (яблучна, лимонна і саліцилова). Окрім цього, малина володіє сечогінною властивістю, що допомагає очистити організм від токсинів і провести профілактику роботи нирок. Вона чудово покращує колір обличчя і позитивно впливає на шкіру, тому її можна і потрібно використовувати в косметичних цілях. Ягода є корисною при захворюваннях суглобів і проблемах з серцево-судинною і нервовою системами, покращує згортання крові і позитивно впливає на роботу кишково-шлункового тракту. І, до речі, вона чудово допомагає впоратися з похміллям. Користуйтеся рецептом на здоров’я і смачного Вам!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert