Десерт “ Тропічна Амазонка“

Veröffentlicht von

Десерт – це чудовий момент насолоди приємними смаками та привабливим виглядом цікаво оформленої страви.

Пропонуємо до Вашої уваги смачний десерт „Тропічна Амазонка“. Цей десерт сподобається Вам своїм приємним смаком, легкою текстурою та швидким і простим приготуванням. 

десерт персик

Запропонований десерт в одночас легкий на смак та поживний, тому що він базується на сметані, а вона має ситні властивості.

А фрукти, які містяться в десерті додадуть користі для організму людини своїм вмістом.

Адже, банани вважаються одними із напопоулярніших у світі фруктів та містять дуже багато калію та магнію, які вважаються основними макромінералами, що покращують здоров’я кісток, допомагають нервово-м’язовій передачі, також підтримують тиск та ін. 

А персик – багатий на клітковину, що дуже позитивно впливає на травну систему, покращує стан шкіри та серцево-судинну систему.

Отже, приступимо до приготування нашого чудо – десерту!

Вам знадобляться такі інгредієнти:

десерт цікавий

– банан – 1 шт.

– персик – 1/2 шт.

– сметана – 400 гр

– желатин – 15 гр

– вода – 100 мл

При закупівлі інгрідієнтів завжди уважно перевіряйте всі терміни споживання. Щоб десерт був смачним та корисним важливо щоб всі продукти були свіжими.

Приготування:

1. Заздалегідь приготуйте фрукти. Гарно помийте їх.

Банан очистіть від шкурки. 

Наріжте фрукти дрібними кубиками. 

десерт банан

2. Далі нам необхідно буде замочити желатин. Для цього сухий порошок желатину залийте необхідною кількістю рідини в ємності, так щоб, желатин зміг розчинитись та набухнути.

десерт желе

Коли желатин вже розчинився, його необхідно трохи підігріти, щоб він повністю розтанув. Але, будьте уважні, важливо, щоб желатин не закипів, слідкуйте, та не доводьте до такого. 

Деякі господині та шеф-кухарі роблять желе із додаванням агаг-агару. Це натуральний рослинний загущувач. Агар – агар являється рослинним замінником желатину, представляє собою суміш перероблених водоростей із морів та океанів. Він дуже корисний. З ним Ви не зможете поправитись, тому, що він зовсім не містить калорій, а має дуже багато корисної клітковини. Агар – агар відрізняється ще від желатину тим, що має густу консистенцію та під дією теплих температур зовсім не змінює своєї застиглої форми. Так, що можна взяти на замітку і агаг – агар для різноманіття.

3. Після того, як желатин набухне і буде повністю готовий, нам необхідно перемішати сметану з розчинившимся желатином. Дуже ретельно перемішуємо.

4. В отриману суміш необхідно додати порізані кубики фруктів та перемішати так, щоб фрукти розподілились рівномірно.

персик в десерті

5. Заливаємо в креманки. Креманки для такого десерту бажано обирати скляні, щоб добре було видно структуру десерту, так як, він має цікаве різнокольорове забарвлення.

6. Після всього процессу приготування десерту необхідно поставити креманки з десертом в прохолодне місце, бажано в холодильник для застигання. 

Після застигання десерт буде готовий до споживання. Особливо чудово десерт „Тропічна Амазонка“ буде смакувати в спекотний період, коли буде хотітися не просто поживитися смакотою, але і втамувати спрагу чимось холодненьким. 

десерт мозаїка

Беріть десерт собі на замітку! 

Смачного Вам!

Насолоджуйтесь!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert