Десерт „Спокуса для Єви“

Veröffentlicht von

„Спокуса для Єви“ – це саме той рецепт, який Ви запам’ятаєте надовго. Усім знайома ця стресова ситуація, коли Ви запросили гостей і збиралися гарно провести вечір в веселій компанії, а натомість просто засинаєте за столом, так як весь день витратили на підготовку страв. З таким рецептом ми можемо зменшити Ваші страждання, адже він готується усього 10 хвилин – нарізати, перемішати, прикрасити! Ви зможете приділити достатньо часу апетитним закускам і основній страві, в той час як на оригінальний десерт витратите мізерну кількість часу. Та й взагалі, десерт настільки легкий у приготуванні, що можна попросити навіть діток трішки допомогти мамі на кухні. Гості будуть вражені, Ви – енергійні і не виснажені стирчанням на кухні, а діти відчують, що внесли свій вклад в святковий стіл. Спробуємо?

десерт рецепт

Список інгредієнтів для приготування смаколика :

– фундук (110 гр.)
– одна столова ложка цукрової пудри
– кокосове згущене молоко (одна столова ложка)
– шоколадно-карамельний бісквіт (1 шт.)

десерт інгредієнти

Кількість порцій : інгредієнтів стане на одну ситну порцію.

Час приготування : 10 хвилин – а можна впоратися і за 5, якщо ну дуже вже хочеться посмакувати цим шедевром!

Легкий рецепт

Крок 1.

Візьміть один апетитний, солодкий шоколадно-карамельний бісквіт. Чи задумувалися Ви, чому ми настільки прив’язані до шоколаду? За словами дипломованого психолога та колишньої фіналістки американського кулінарного шоу Кімберлі Вілсон, солодкі продукти часто висвітлюють центри винагороди в нашому мозку. Додайте до цього той факт, що вони сприймаються як «ласощі», і це викликає у нас сильне звикання. Проте, ми не проти, чи не так? Тому сміливо додаємо смаколик до нашого рецепту!

десерт поживний

Крок 2.

Поламайте продукт на маленькі кусочки.

десерт смачний

Крок 3.

Одну столову ложку кокосового згущеного молока викладіть в окрему тарілочку. За бажанням можна навіть підігріти продукт. Крім того, що підсолоджене згущене молоко багате білком, воно також містить невелику кількість рибофлавіну, який, як відомо, має протизапальну дію. Рибофлавін також може допомогти зменшити ознаки старіння, зменшуючи окислювальний стрес, спричинений вільними радикалами.

десерт апетитний

Крок 4.

Фундук очистіть від шкірочки. Багато хто любить фундук, і не дивно – ці горіхи надзвичайно смачні. Крім того, в країнах з помірним кліматом, де вони ростуть, коштують помірні гроші. Звичайно, фундук складно назвати дешевим продуктом, але він все ж набагато доступніше багатьох інших горіхів. І в той же час він ще й дуже-дуже корисний. Ліщину, на якій вона росте, ботаніки відносять до родини березових рослин. Більшість фундука вирощують в Туреччині. Ця країна виробляє 3/4 загального світового обсягу. Власне кажучи, такої рослини взагалі не існує. Є ліщина, яка може бути деревом або чагарником, в залежності від породи, яких налічується 20 штук. Фундук також називають фундуком, хоча також зустрічається назва «ліщина». Ліщина звичайна, незважаючи на те, що з неї можна збирати фундук, вважається в лісовому господарстві бур’янистою рослиною, оскільки надзвичайно швидко розмножується і швидко займає вільні площі. Роки збирання фундука чергуються з маловрожайними. Буває і так, що фундук зовсім не росте. У європейській частині Росії вирощують близько 30 сортів фундука. Дерева, на яких росте фундук, можуть жити більше 100 років. До 71% лісових горіхів може бути в жирах, хоча зазвичай їх в горіхах близько 50-55%.

десерт апетитний

Крок 5.

Також нам потрібна приблизно одна столова ложка цукрової пудри. Продукт в основному використовується в декоративних цілях. Цукрова пудра менш шкідлива, тому що глюкоза приблизно на 20% менш солодка, ніж столовий цукор, який також містить фруктозу. На смак фруктоза вдвічі солодша, ніж глюкоза.

десерт корисний

Крок 6.

А далі все максимально просто, насправді. Просто гарно вимішайте усі інгредієнти разом і викладіть в красивий посуд для десерта. Можна прикрасити м’ятою. Смачного! Заварюйте чайок чи пахучу каву і збирайте близьких за столом – адже всі повинні по заслугам оцінити таку смакоту!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert